Hertogensite

Verkoop eerste fase gestart!

Met de verkoop van de gebouwen “De Blauwen Oijvaert” en “Cavell” is de start van de 1ste fase van Hertogensite een feit.

“De Blauwen Oijvaert” betreft de renovatie van 2 statige herenhuizen aan de Brusselsestraat en een achterliggende nieuwbouw, met in totaal 18 appartementen en 2 commerciële ruimten.

Op de bovenliggende verdiepingen worden 9 loftappartementen voorzien, functioneel ingedeeld met een ruim terras. In de achterliggende nieuwbouw worden 9 appartementen gebouwd, waarvan de gelijkvloerse appartementen beschikken over een tuintje.

In deze eerste fase wordt ook het gebouw “Cavell’ verkocht. Dit gebouw zal 9 bouwlagen tellen (gelijkvloers + 8 verdiepingen), en omvat 38 appartementen bovenop een ondergrondse garage, bergingen, fietsenstallingen, …

De herontwikkeling van de Hertogensite is hiermee definitief gestart!

Interesse in het project Hertogensite?

Vul dan hieronder uw gegevens in. Zo blijft u als eerste op de hoogte van relevant nieuws rond het project. Resiterra informeert de gemeenschap via diverse kanalen over de voortgang van Hertogensite zodat u nauwgezet de werkzaamheden kunt volgen.